Arkiv

Kallelse till årsmöte 2019

Härmed kallas du som är betalande medlem i Föreningen NALG SWEDEN till föreningens årsmöte 2019. Årsmötet genomförs den 1 juli 2019 på Omberg Golf Resort. Styrelsens förslag till dagordning finner du nedan:

Dagordning 2019

Vänstergolfdagarna 2019 på Ombergs Golf Resort

Hej alla vänstergolfare !

Nu finns all information samlad gällande vår årliga tävling som genomförs mellan 30 juni – 2 juli på Ombergs Golf Resort. Klicka bara på länken ”Vänstergolfdagarna 2019” nedan så finner du all information i det dokumentet. Vi räknar med att tävlingen är tillgänglig att anmäla sig till från och med måndagen 29 april.

Vi vill gärna lyfta fram två saker inför tävlingen:

  • boka boende så snart du har möjlighet då vi i styrelsen preliminärbokat rum på anläggningen och vi har en tidsfrist att förhålla oss till
  • vänta inte med att anmäla dej till tävlingen. Gör det så snart som tävlingen är öppen för anmälan

STYRELSEN

Vänstergolfdagarna 2019

VM i Tyskland 2019 – påminnelse

Hej alla vänstergolfare !
 
Vill i vintermörkret påminna om kommande VM som ju går i Tyskland mellan 20 – 24 maj 2019.
Anmälningstiden går ut den 31 januari 2019 så det är dags att göra din anmälan, förberedelse för betalning och bokning av boende.
 
Underlag för anmälan mm hittar du på http://www.walg.org eller http://www.nalg-germany.org
 
Vore väldigt kul om vi från Sverige kunde få med många spelare nu när VM går inom Europa.
 
För att stimulera till deltagande så kan vi i styrelsen för Föreningen NALG SWEDEN tänka oss att föreningen lämnar ett bidrag till hyreskostnaden av minibuss om 5-6 personer tillsammans åker i minibussen till Tyskland.
 
Om några tycker detta är intressant – kom med ansökan till någon av oss i styrelsen.
 
PS.
Cliff Nyström, Lennart Falk och Mats Ingemarsson har anmält sig till tävlingen. Vi åker tillsammans i egen bil med Stena Line från Göteborg till Kiel. Därifrån har vi ca 40 mil till Willingen där tävlingen går. Vi har också bokat hotellrum på Sauerland Stern Hotel som är ”headquarter” för tävlingen.
 
Jag vet att det redan är flera som anmält sig till tävlingen – gör det du också !

Vänstergolfdagarna 2019

Styrelsen har fattat beslut om att förlägga 2019 års vänstergolfdagar på den fantastiskt fina golfanläggningen Ombergs Golf Resort strax utanför Ödeshög vid Vättern. Reservera 30 juni – 2 juli 2019 redan nu för en underbar golfupplevelse. Närmare information om kostnader för tävlingen, boendet och övriga detaljer kommer att publiceras på Hemsidan/Facebook senare.

VM i Tyskland 2019

Nu finns information om nästa VM för vänsterspelare upplagd under fliken TÄVLINGAR/KOMMANDE TÄVLINGAR.