Arkiv

Kallelse till årsmöte 2021

Härmed kallas du till årsmötet för Föreningen NALG SWEDEN som kommer att hållas på Ombergs Golf Resort måndagen den 16 augusti kl 18.00.  Här är styrelsens förslag till Dagordning 2021

Välkommen !

Vänstergolfdagarna 2021 på Ombergs Golf Resort

Det är dags att anmäla er till tävlingen på Omberg den 15-17 augusti. Tiden flyter på och det finns ingen anledning att vänta med anmälan.
Kan berätta att just nu är två spelare från Frankrike anmälda. Jättekul med utländskt deltagande. Deras namn syns inte ännu på anmälningslistan, då jag inväntar deras ”member-ID”.

Vänstergolfdagarna 2021 på Ombergs Golf Resort

Vad vi har väntat på detta, men nu är alla detaljer kring Vänstergolfdagarna 2021 klara. Informationen finns i bifogade pdf-fil Vänstergolfdagarna 2021

Notera att sista anmälningsdag för deltagande är den 27 juli och att anmälan för deltagande sker till Ombergs Golf Resort och inte via ”Min Golf”. Skall du bo på anläggningen så är det viktigt att du inte väntar för länge med din rumsbokning.

Hjärtligt välkommen !!!

Vänstergolfdagarna 2021

Efter regeringens besked i förra veckan om lättnader i de allmänna restriktionerna på grund av Covid-19 så kan vi med glädje konstatera att tävlingsverksamhet kommer att återupptas i golfsverige från och med den 1 juni.

Detta innebär att det nu blir möjligt att genomföra våra planerade vänstergolfdagar på Omberg Golf Resort mellan 15-17 augusti.

Vi kommer från styrelsens sida ut med detaljerad info vad gäller tävlingsanmälan, bokning av boende mm runt månadsskiftet maj/juni.