Arkiv

Kallelse till årsmöte 2021

Härmed kallas du till årsmötet för Föreningen NALG SWEDEN som kommer att hållas på Ombergs Golf Resort måndagen den 16 augusti kl 18.00.  Här är styrelsens förslag till Dagordning 2021

Välkommen !

Vänstergolfdagarna 2021 på Ombergs Golf Resort

Det är dags att anmäla er till tävlingen på Omberg den 15-17 augusti. Tiden flyter på och det finns ingen anledning att vänta med anmälan.
Kan berätta att just nu är två spelare från Frankrike anmälda. Jättekul med utländskt deltagande. Deras namn syns inte ännu på anmälningslistan, då jag inväntar deras ”member-ID”.

Vänstergolfdagarna 2021 på Ombergs Golf Resort

Vad vi har väntat på detta, men nu är alla detaljer kring Vänstergolfdagarna 2021 klara. Informationen finns i bifogade pdf-fil Vänstergolfdagarna 2021

Notera att sista anmälningsdag för deltagande är den 27 juli och att anmälan för deltagande sker till Ombergs Golf Resort och inte via ”Min Golf”. Skall du bo på anläggningen så är det viktigt att du inte väntar för länge med din rumsbokning.

Hjärtligt välkommen !!!

Vänstergolfdagarna 2021

Efter regeringens besked i förra veckan om lättnader i de allmänna restriktionerna på grund av Covid-19 så kan vi med glädje konstatera att tävlingsverksamhet kommer att återupptas i golfsverige från och med den 1 juni.

Detta innebär att det nu blir möjligt att genomföra våra planerade vänstergolfdagar på Omberg Golf Resort mellan 15-17 augusti.

Vi kommer från styrelsens sida ut med detaljerad info vad gäller tävlingsanmälan, bokning av boende mm runt månadsskiftet maj/juni.

 

Årsavgift 2021 och Vänstergolfdagarna 2021

Årsavgift 2021

Nu är det dags att betala in årsavgiften till vår förening. Årsavgiften är 200 kronor och du betalar enklast till vårt bankgiro 467-1020.

Årsavgiften skall vara betald senast den 30 april för att ha rösträtt på föreningens årsmöte. Några av er har redan betalt så ni kan bortse från denna avisering.

Vänstergolfdagarna 2021

Tyvärr såg vi oss tvingade att ställa in 2020 års tävling som ni vet på grund av corona-läget.

I år planerar vi för att kunna hålla tävlingen mellan den 15-17 augusti på Ombergs Golf Resort, och vi har preliminärbokat ett antal dubbelrum och även ett budgetboende på anläggningen.

Kostnaden för tre dagars tävling, boende i dubbelrum i två nätter inkl frukost samt två middagar uppgår till 3.830 kr. Vill du ha enkelrum tillkommer 300 kr/natt. Om man väljer budgetboende blir kostnaden 3.230 kr.

Mer detaljer kring arrangemanget skickar vi ut senare.

Om vi kan genomföra vår tävling i år återstår att se. Mycket hänger på hur smittspridningen utvecklas och hur vaccinationsplanen fortskrider. Värt att notera är att Svenska Golfförbundet just nu avråder starkt från att arrangera golftävlingar tills vidare baserat på att FHM fattat beslut om att idrottsrörelsen från och med 1 mars helt bör avstå från att ordna eller delta i läger, matcher, cuper eller andra tävlingar med undantag för yrkesmässig idrott.

Svenska Golfförbundets rekommendation kommer att omvärderas veckovis. Vi kommer att ha koll på FHM:s och SGF:s rekommendationer rörande tävlingar.